Ръководството на Левски излезе със сензационна декларация, след като Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи санкции на тима след дербито с ЦСКА на стадион „Васил Левски“.
Отборът на Станимир Стоилов бе наказан с един мач без публика, след като бомбичка хвърлена от Сектор „А“ нарани физиотерапевта на „червените“ Иван Христов. Освен това „сините“ бяха глобени с 13 300 лева заради различни провинения на привържениците.
Странното е, че шефовете на „сините“ приветстват своите привърженици да напълнят стадион „Георги Аспарухов“ за срещата, в която клубът е наказан, заплашвайки очевидно с неподчинение, като приветстват президента на БФС Борислав Михайлов да спре феновете или да послуша ръководството на и да напусне поста завинаги.
Както е известно, Борислав Михайлов, който е легенда Левски, бе издигнат на последния конгрес именно от „сините“. Капитан на столичния гранд до преди месец бе и синът на легендарния вратар – Николай Михайлов, който загуби титулярното си място след отпадането на Левски от Лигата на конференциите.