Овен – В събота нищо няма да ви подразни така, както някои неща изречени от когото и да било! Всяка баналност ще ви изглежда неуместна и глупава в очите ви. Може да ви хрумнат любопитни мисли как да подобрите финансовото си състояние по най-добрия начин и без излишни усилия.

Телец – От време на време в главата ви ще се раждат различни идеи относно подреждането и реорганизацията на вашият дом или вила. Тези планове ще бъдат много конструктивни и разумни, но едва ли ще се навиете да ги реализирате.

Близнаци – Днес рискувате да се увлечете от ненужно сложни схеми и планове. Като цяло сами ще усложните всеки въпрос до такава степен, че рискувате да се изгубите в собствените си мисли. Няма да има полза от това.

Рак – В събота най-доброто решение за вас е да се занимавате с нещо интелектуално полезно. Най-малкото това ще работи най-добре за вас. Може да бъдете изненадани от факта, че по всеки въпрос другите имат гледна точка, различна от вашата.

Лъв – Защитата на позицията ви, както и вземането на важно решение в този ден ще бъде по-лесно от обикновено. И най-важното, всички решения, взети днес, ще бъдат конкретни, практични и многообещаващи.

Дева – Идеи, които доскоро са ви се стрували едва ли не гениални и интересни, сега ви изглеждат малко скучни и глупави. Що се отнася до любовта, вредно е да мислите много. По-добре действайте.

Везни – Днес рискувате да отрежете седем пъти, преди да си спомните, че всъщност няма да навреди да измерите преди това. Звездите ще ви накарат да действате решително и бързо, и то толкова бързо, че просто няма да имате време да обмислите правилно ситуацията.

Скорпион – Днес ще действате с удвоена енергия и решителност! Може би няма да блеснете с големи организаторски таланти, но имате всички шансове да вдъхновите другите да направят някои полезни и важни неща.

Стрелец – Ще сте решени да постигнете целта си по най-решителния начин, като ще предпочетете преките пътища пред заобиколните. Трудно ще бъдете обвинени в липса на инициативност. В крайна сметка под легнал камък вода не тече и това е правилно.

Козирог – Звездите на хороскопа ви клонят към яснота, бърз ум и решителни действия – демонстрирайки тези качества, вие ще постигнете всичко, към което се стремите. Не пропускайте своя шанс – днес всичко е във вашите ръце!

Водолей – По-добре да избягвате обществените дела колкото е възможно повече, като се съсредоточите върху собствените си. Спорът с вас в този ден ще бъде не само безполезен, но и опасен – можете да се стигне до сблъсъци.

Риби – В събота жизненият ви потенциал ще бъде добър! Дори и самите вие да не усещате този потенциал, веднага щом преодолеете малко инерцията си, енергията буквално ще ви завладее. Запретнете ръкави и свършете някоя изостанала задача.