ОВЕН Сряда може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Сряда посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. В сряда може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

ТЕЛЕЦ Сряда е успешен ден за Телците. Объркани сте емоционално. Погрижете се за физическото и за емоционалното си спокойствие – така ще съхраните здравето си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

БЛИЗНАЦИ Сряда е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. В сряда може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Намерете начин да се отпуснете.

РАК В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Денят е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Денят е подходящ за домашни дела. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Бъдете оптимисти.

ЛЪВ В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Денят е финансово печеливш ден за мнозина. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

ДЕВА Бъдете отговорни към своите постъпки. Завършете започнатата работа. В сряда се движете повече и планирайте срещи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Сряда със сигурност ще бъде доста успешен ден.

ВЕЗНИ Днес имате куп неща за вършене. В интимния живот емоциите са смесени. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Добре би било да се погрижите за здравето си. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Сряда намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

СКОРПИОН Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Възобновените Ви контакти ще Ви карат да се чувствате доволни, предстоящо пътуване, свързано с работа или културен обмен, също. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Сряда със сигурност ще бъде доста успешна.

СТРЕЛЕЦ Сряда ще внесе известно вълнение сред Стрелците. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Благодатен и плодоносен ден, сряда предоставя на Стрелците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Днес проведете консултации.

КОЗИРОГ В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Вашата засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Намерете начин да се отпуснете.

ВОДОЛЕЙ Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В крайна сметка всичко ще бъде наред.

РИБИ Сряда е успешен ден за Рибите. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. За да бъдете перфектни навън, нужна е работа навътре. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Сряда не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес дайте инициативата на другите.