Футбол – Лига Европа – ПФК ЦСКА – Б36 Торсхавн – 24.09.2020 © Copyright: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg imageslap@gmail.com +359 879 111 120

ЦСКА обяви кога стартира лятната си подготовка. „Червените“ потвърдиха и две проверки, които ще изиграят на австрийска земя – срещу Вердер и Олимпиакос, като от клуба уточняват, че се преговаря за още два спаринга. 

Ето какво написаха „червените“:

Армейци,

Отборът на ЦСКА се събира в събота (12 юни) за началото на лятната си подготовка. Уикендът обаче е определен за функционални изследвания на играчите, а от понеделник ще се започне с интензивните тренировъчни занимания. През следващата седмица наставникът Любослав Пенев ще даде и пресконференция за медиите.

Първият етап от подготовката ще протече на клубната база „Панчарево“. На българска земя ще се състои най-вероятно една контрола. От 25 юни тимът заминава на двуседмичен лагер в Австрия, където са предвидени нови 4 проверки. Засега са потвърдени  срещите с немския Вердер и гръцкия шампион Олимпиакос. В момента се водят преговори за още два спаринга със силни съперници.

Тепърва предстоят новини и развитие по селекцията, по която усилено се работи. От първия ден с тима започва новото попълнение Йоан Баи.