Хороскоп за 17 септември 2020

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Не е важно как се изразявате, по-важно е, че днес е ден за себеутвърждаване. Вашето самоопределение, формиране и развитие зависят от това доколко успявате да изградите собствен личен стил и да се самоопределите.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Многостранността е прекрасно качество, но днес може да ви дойде в повече, а и на тези около вас също. Не се опитвайте да разделяте или да групирате нещата по чиста логика, днес е ден за обединяване, създавайте цялост.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Имате огромно желание да подобрите съдбата си, което разбира се е прекрасно. Само че, за да успеете, трябва да имате достатъчно силна мотивация и вътрешно желание за промяна. Ако ви е страх да промените нещо, ще си останете само с мечтите.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Често пъти целите в живота може да са неосъзнати, неопредлени, недостатъчни, неясно формулирани. Днес може да направите едно малко упражнение – наблюдавайте се за какво мислите най-много през деня и после се опитайте да поработите с него като с една дългосрочна цел.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Обзел ви е един такъв неясен хуманизъм и сте готови да помогнете на целия свят. А защо просто не погледнете човека до себе си, може би той има най-голяма нужда от вашето внимание и подкрепа.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ако се замислите, може да получите всичко, което си пожелаете, единственото условие е да заплатите цената, която то струва. Тази цена в повечето случаи дори не е материална, а емоционална и често пъти е отвъд всички очаквания. Готови ли сте да участвате в сделката?

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Най-важната ви задача е днес е да търсите и да установявате сътрудничество. За тази цел може да сеналожи да направите някои компромиси, да приемете нечия друга гледна точка. Сътрудничеството е обратно на съперничество и носи много повече положителни ползи.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден за развитие на вътрешните личностни качества и по-специално на продуктивността и ефективността. Не се разсейвайте, бъдете практични, аналитични и разбира се – напълно различни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днешният ден ви учи да се издигнете над рутинните неща, да внесете повече радост и разкош в живота си, но най-вече да покажете на хората около вас колко ги обичате и колко държите на тях.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Хубав ден да се научите на самодостатъчност, как да се откъснете от влиянието на семейството без да късате семейните връзки. С други думи – странен ден с дълбоки вътрешни чувства и осъзнавания. И може би срещи с някои призраци от гардероба.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще сте твърде прозорливи в използването на различни хитрини. Така може да увеличите свободата си, познанствата си или най-малкото да натрупате полезна информация относно човешкото поведение.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Трудно е да натрупате някакво богатство и да се чувствате щастливи, ако не осъзнавате собствената си вътрешна значимост. На външен план ви е лено да покажете и демонстрирате себе си, но как е, когато погледнете навътре?