Вчера около 07:50 часа между с. Ляски и с. Мосомище, лек автомобил „Опел Астра“ с 44-годишен водач от гр. Хаджидимово е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в бетонна стена и се е преобърнал. При инцидента, с фрактура на раменна кост на лявата ръка, е пострадал 40-годишен мъж от гр. Хаджидимово, който е пътувал в автомобила. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачът на автомобила е отрицателна.
Вчера около 13:40 часа на земен път между с. Блатска и гр. Хаджидимово, мотоциклет „Джилера“ с 15-годишен, неправоспособен водач от с. Блатска, излизайки от земния път на път с настилка, е отнел предимството на лек автомобил „Пежо“ и се е блъснал странично в него. С охлузни рани в областта на крака е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.
Вчера около 19:40 часа в района на с. Ново Делчево, общ. Сандански, колесен трактор с 32-годишен водач от с. Лешница, общ. Сандански, който не притежава необходимата категория за управлението му, разминавайки се с лек автомобил „БМВ“ е допуснал ПТП, при което с фрактура на ребро е пострадала 33-годишна жена от с. Склаве, пътуваща в лекия автомобил. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни./сн.архив Дартс/