Левски не намери необходимите пари за покриване на текущите задължения­та на клуба от 2 200 000 лева. В четвъртък вечерта директо­рът на „сините“ Павел Колев обяви, че ако до петък Левски не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане от евротурнирите за една или две години.


„Пари няма, но вяр­ваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни из­действа още няколко дни отсрочка. Не искам да коментирам по­вече тази тема, защо­то сме се разбрали по нея да говори само из­пълнителният дирек­тор“, обясни Тити Папазов пред „Ме­ридиан Мач“.

Собственикът на 35% от акциите на Левски коментира и атаката към него и Павел Колев от стра­на на един от тарто­рите на Сектор „Б“ – Лю­бомир Костадинов – Младежа.


„Прин­ципно не ми се коментират теми, кои­то не помагат на Левс­ки. Живеем в демократична държава и всеки има право на мнение. Историята е показала, че който и да бъде в челото на клуба, винаги ще има и „за“ и „против“ него“, каза Папазов.

Заради финансовата кри­за от „Герена“ си тръг­наха цял куп футболисти – Нуно Рейш, Милан Миятович, Дени Алар, Филипе Нашименто, Мар­тин Райнов, Деян Лозев, Живко Мила­нов, Хали Тиам, Фран­ко Мазурек и Станис­лав Костов.

Очаква се скоро и вратарят Георги Гео­ргиев да скъса дого­вора си с клуба. Ве­роятно Левски ще си върне младия страж Петър Иванов, който бе пратен под наем в Нефтохимик, за да компенсира напуска­нето на национала. Възможно е и друг юноша – Николай Кръстев, да поеме об­ратно към „Герена“./спортал бг/