Хороскоп за 30 юни 2020

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Предизвикателен ден. Ще имате доста възможности да покажете практичните си способности. Опитайте да не се притеснявате прекалено много и да гледате на света по нов начин. Изхвърлете нещата, които ви дразнят от живота. Дайте път на лятото и свободата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Интересен ден ви чака. Хората до вас ще ви отправят изненадващи предизвикателства, но пък ще ви помогнат да откриете нови неща и да видите света по нов начин. Общуването определено може да бъде доста стимулиращо.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Покрай Вас бушуват страсти, а Вие имате да свършвате толкова много неща, че ще Ви е нужен Корпусът за бързо реагиране. Идеи, идеи ще се раждат и преливат, а работната ръка все не достига. Май имате нужда от нова организация на мисълта и от нова идео-логия.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Радостни усмивки носи този ден. Покажете любовта си, създайте нещо красиво и тогава не само Вие, но и всеки покрай Вас ще грее от щастие. Какво всъщност е щастието, какво е удовлетворението? Не е ли то, когато споделиш светлината в себе си и тя заискри още по-силно отразена в погледа на някой друг? Споделете щастието и то ще се върне умножено при Вас.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Леко мързелив, леко ленив юнски ден. Ще имате нужда да Ви поглезят, да се погрижат за Вас, да се почувствате подкрепяни и обичани като деца. Може би е добре да не прекалявате и да направите и Вие същото за някой друг, все пак в даването получаваме.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Любопитството ще Ви заведе на неочаквани места. Желанията ще Ви подтикнат към странни постъпки. Важното е да помните кои сте и да не пристъпвате някои невидими граници.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Темата за притежанието днес ще изригне с особена сила. Дълбоки чувства ще клокочат и ще Ви подтикват към неприсъщи постъпки. Добре е да знаете кое е Ваше и кое не, особено по отношение на взаимоотношенията. А правата над човека до Вас, разбира се, че нямате, имате просто чувства и добра воля.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста предизвикателен ден ви очаква. Ще имате плам, ентусиазъм и желание да ревормирате света по своите правила. Един въпрос, обаче ще ви спъне – защо вашите правила да са по-добри от тези на всички останали и защо точно вие да имате правото да го направите. Опитвайте се понякога да чуете нещо повече от вика на егото и послушайте Душата си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Последен ден на юни, лятото пламти, морето мами. Днес е ден за релакс. Отпуснете душата си, позволете си да бъдете свободни и да изхвърлите от себе си нещата, които ви тежат и натоварват. Пуснете си музика, потанцувайте, плувайте.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ден за приятели и партита, ден за сбъдване на мечти. Покажете на другите как да се гмурнат в небето, как да разтворят крила, как да дадат път на лятото в живота си. Нека да е лято!

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Фокусирайте се. Медитирайте, бъдете целенасочени. Дайте си ясна сметка какво точно искате, защо го искате, как го искате. Имате ли силата да понесете неговото случване. И започнете да го случвате, Вселената ще ви подкрепи, само дайте истинска заявка.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Последен ден на юни и това ви кара да мечтаете. Всичко днес ще ви изглежда по-лесно, по-постижимо, възможно и вдъхновяващо. Опитайте се да запомните това усещане и го извиквайте винаги, когато имате нужда.