Хороскоп за 31 март 2020

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Последен ден на март, но не това ще е акцентът днес, а фактът, че пролетта все по-бурно се развива и всичко около вас разцъфтява. Това сякаш ви дава крила. Творете и обичайте, най-големият смисъл на живота.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Добре би било да имате по-малко вземане даване с държавни служителки. Изобщо днес всички жени ще успяват да ви подразнят по някакъв начин. Замислете се дали причината не е във вас, все пак константната величина сте вие.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Днес всичко ще се случва в движение, така че имайте нагласата да систематизирате нещата, за да не пропуснете нещо важно. Ако нямате секретарка, поне си носете органайзер и си слагайте напомняния на телефона.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Едва ли това ще е най-ползотворният ви ден, но пък можете да научите някои интересни неща. Само не се впечатлявайте прекалено, хората говорят какво ли не. Не позволявайте на някакви си злобни приказки да повлияят на настроението ви.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще имате достатъчно сили и време да се справите с всичко, което ви се изпречи на пътя. Изобщо днес нещата при вас ще стават по лесно от обикновено, не пропускайте тази възможност.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Не е лошо да обърнете повече внимание на паричните въпроси. Разпределете средствата, приключете със сметките за миналия месец. Внимавайте с яденето, не яжте докато говорите по телефона или гледате телевизия, ще ви се отрази зле на стомаха.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Доста добър ден, ако се налага да работите с група, ще успеете добре да се сработите с екипа. Днес е подходящ момент и ако трябва да организирате някаква дейност, свързана с много хора, физическата работа оставете на заден план.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Бихте могли да докажете професионалните си качества, стига да не се колебаете и разсейвате прекалено дълго. Не страдайте от скрупули, че може да изместите някого, просто покажете на какво сте способни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Подходящ ден за вземане на изпити, дори и такива, свързани с професионалната ви реализация. Мащабните дела също биха потръгнали успешно. Най-перспективни днес са контактите с хора зад граница.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Може би ще чувствате известно напрежение, но по-неприятното е, че и всички около вас ще го усетят. Започнете деня и приключете месеца с разчистване на ненужните хартии, старите вестници и всичко безполезно.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Не винаги компромисите са нещо лошо и обидно. Бъдете готови поне да изслушате чуждата гледна точка преди да решите каквото и да било. А решение, удобно за всички страни винаги се намира, макар и с цената на някой друг компромис.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Ежедневието така ще ви погълне, че няма да имате време за празни мисли. Добре е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не презирате топлия чай с мед за закуска.