Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Един екстра ден, за какво ще го употребите? Ще имате ли повече време да потренирате или пък просто трябва да бъдете повече сред природата? Комбинирайте и двете.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ден подарък, който е добре да използвате, за да нахраните душата си. Бъдете майка сами на себе си, дайте си грижа и внимание, но истински.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Чуйте душата си. Вслушайте се в онова тихичко гласче,което винаги е добронамерено, но никога не ви позволява да лентяйствате и да се отпускате. Слушайте внимателно!

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Ден за радост и приятели. Питали ли сте се скоро за какво си мечтаете? Спомняте ли си още как се прави? Имате ли мечти, които да са простички като радост и детска усмивка? Те са истинските, другото са просто цели.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Най-важният ви резултат днес трябва да е свързан със собственото ви добруване. А добруването е не само да си добър към себе си, но и към света наоколо, към тревите, цветята, дърветата и дори вятъра и слънцето. Време е да се измъкнете от рамката си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Погледнете по-философски на нещата. Оставете дребните гънки по дрехите и пердетата, прашинките по пода, погледнете небето, послушайте вятъра, дърветата. Отворете сетивата си за света около вас, без да го анализирате, просто усещайте.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Интересен, странен и различен ден. Доста неща ще събуди, ще напомни, ще обърка и ще оправи. Бъдете наблюдателя, който винаги сте били и дайте шанс на вътрешния мир.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Другите! Те са радост и тъга, усмивка и болка, винаги наблизо, толкова нужни и толкова пречещи. Дали пък в този извънреден ден от годината да не се опитате да оставите малко цялото това напрежение и просто да се усмихнете. На себе си!

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Някога някои неща много объркват други неща. В каквато и ситуация да попаднете, просто не губете чувството си за хумор. То спасява не само вас, ами и другите. Просто носите надежда!

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Ден и вие да се усмихнете и да забележите, че могат да ви обичат и без да правите нещо. Представяте ли си? Има хора, които ви обичат просто заради това, което сте и дори искат да ви причинят радост. Ще го позволите ли?

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

Понякога е добре да обръщате внимание и на хората вкъщи. Като например днес -веднъж на високосна година. Това е вашият ден!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Още един ден от календара на живота … Отнесени в мисли или просто отнесени, дори може и да не забележите, че днес е един по-особен ден. А дали е така, ден като ден, нали?