Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Днес най-сетне ще ви просветне и ще почувствате прилив на сили, особено след вкусния обяд. На някои ще им се прииска да прекарат времето в сладки приказки с непознати по Интернет, внимавайте какви ги говорите, като нищо може да замаете главата на невинен човечец.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове. И без да се раз

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес може да станете предмет на подигравки, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за действията си през март, макар и само мислени.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Може би най-сетне ще си позволите да празнувате, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица. Днес при всички случи не е желателно да похващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Уау, един твърде емоционален ден. Нали разбирате, че всички ситуации, в които се вкарвате, ги провокирате сами. Трудно е човек да промени убежденията си,нопонеможе да спре да цикли върху една и съща мисъл.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Трудно ще намерите спокойствие, все нещо ще ви гризе отвътре. Добре е поне да минете да запалите свещ в някой храм. Това поне ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Хубав момент да си изясните отношенията с хората около вас. Опитайте се да бъдете обективни и да не отправяте лични нападки, което означава – да се поставите на мястото на другия, а това хич не е проста работа.

Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата (ако ги имате естествено). Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви.