Вече няколко дни се разисква темата с откраднати пари от дарителски кутии, от известна в Благоевград дама.
Обвинения към нея отправи Кристина Костадинова, която е вече бивш администратор към групата за събиране на средства чрез кампанията „Да помогнем на Жоро“. Тя разказа, че след като е споделила публично за злоупотреби с благотворителната кампания, е премахната и блокирана от там, от тази група.

.„За мен е важно всички за знаят, че фамилията Бербатови абсолютно ги дистанцирам от случая. Те нямат нищо общо с въпросната дама и нямаме никакви обвинения към тях“, категорична бе пред ТВ Дартс Кристина Костадинова.
Тя апелира към г-жа Димитрина Ганчева да излезе, ако може да се защити и да обясни, защо по собствена воля , сама, еднолично е минала, без знанието на останалите от групата, и е събрала парите от кутиите, който бяха поставени за събиране на дарителски средства.
Месец и седмица по- късно парите все още не са постъпили по сметката на ЖОРО. Информацията ми е проверена, за което може да потвърди и съпругата на Жоро. Не бих си позволила , без да имам доказателства да соча никого с пръст, категорична е Костадинова.
Тя допълни, че в продължение на дни въпросната Димитрина се криела от нея, не искала да даде никаква информация, като казвала, че не е длъжна да го прави.
„Имам доказателства- лични разговори, които няма да споделя публично, защото смятам, че не е етично. Предоставила съм ги на органите на реда, на всички, които имат отношение по случая. Депозирала съм жалба в полицията, като там подробно съм описала за злоупотребите, начина по който съм стигнала до моята истина и ако тя има някаква нейна такава АПЕЛИРАМ да излезе и да каже защо и как?“, сподели Кристина Костадинова.

Димитрина Ганчева Бербатова, бе потърсена от репортер на ТВ Дартс, но категорично отказа да коментира.
В интернет пространството тя се изявява под името Elina Di. Публикуваме, без редакторска намеса, това, което тя написа на страницата си в отговор на отправените обвинения!

Здравейте на цялата благоевградска ОБЩЕСТВЕНОСТ!
Пиша този пост, той ще бъде и Последен! Длъжна съм заради майка ми, сестра ми, чичо ми,мъжа ми, свекърва ми и най-вече детето ми и дядо ми,който на 90 години трепери от вас 😡 и всички приятели, познати и непознати, които знаят и вярват в мен!!!
Винаги със сърце съм се раздавала, за хората и животните.. залъка от устата си вадя и давам! Само човек, който не го е страх от Бог би посмял !! Аз ходя на черква.. моля се 🙏🏻
Ще продължа да помагам, както за тази, така и за други каузи, продължавам да съм в контакт и със съпругата на Жоро!
Лицето Кристина Костадинова директно във Фб и днес в ефира на Телевиията ме обвини в кражба без да има никакви доказателства за това. Ще подам жалба за клевета !!! 🙂
От самото начало съм споменавала, че кампанията не е много прозрачна, защото се събираха и даваха пари на ръка. От предишни кампании знам,че не е правилно и пак го допуснах !!!
Парите, които събрах от едните обекти внесох в личната сметка,което е моя грешка като администратор !!! Никога повече няма да допусна тази грешка, да се внасят пари по лични сметка и всеки да си отваря и брои и дава пари на ръка !!!!! Исках да се съберат повече парички накуп, и да се избегне постоянно плащане на такси.
Трябва да сте наясно, че когато се вкарват пари по лична сметка се заплаща такса, която ,никой не е длъжен да плаща,а и е по добре да е на един път и да се дадът повече за нуждаещия.. за него всяко левче е от значение!! ❤️
За всички, които ме познават, знаят че това не е първата ми благотворителна проява, много често в Благоевград аз съм била инициатор на такива.
Защо лицето КК не допуска, че в тези кутии може да има 80,90 лв при положение че те са празнени няколко пъти преди мен ??Защо тя си мисли, че вътре някой пуска големи суми?Именно, защото тези кутии не са надеждни, лесно могат да бъдат откраднати, отворени и манипулирани ,хората не оставят пари в тях.На въпроса на журналиста към госпожата Костадинова, колко пари още са необходими на Жоро тя не успя да отговори.Нея не я интересува каузата, а това да ме злепостави пред цял Благоевград.
Нейната омраза към мен е много стара, още когато преди години ги хванах в един апартамент с нейна приятелка със моя съпруг. Легенди се носят още за това прословуто детско креватче… ! Нещо, което аз отдавна съм забравила ,но тя явно не е !!!
Надявам се, че вече се радва на популярността, с която се сдоби на мой гръб. Нейна голяма вече сбъдната мечта. Защото доскоро беше известна само като момичето на Пирин и за Пирин !!
Затова, мили мои приятели и неприятели, това е последно, което пиша!Няма да отговарям на повече въпроси! Там където трябва съм се изяснила !!!!!!!
И нали знаете, че има една приказка, много умна- Прекаленият светец и Бога не е драг!
Бъдете живи и здрави!🙏🏻